Torsdag

Idag blev det lite spontant kubbspel och lite annat här hos mig. Kristina, Malin, Sara, Emelie & Ante kom hit :)
Mycket trevligt! :)

Imorgon blir det kort dag i skolan och sen har jag & Kristina planerat in ett besök på Step-In :)
På kvällen är det middag med tjejerna och sen får vi se vad som händer :)

Ha det bra!
//Linn


Ändrade planer; Kristina föreslog att vi skulle fara ut och springa istället för att träna på Step-In och galen som jag var (är?!) sa jag att jag skulle följa med.
Jag är inte typen som tycker om att jogga, alltså bara jogga. Mamma brukar säga att så länge jag har någonting att springa efter (pojkar?!) så orkar jag långt..haha :S
Får väl ta och springa efter Kristina imorrn om inte annat...

Ha det bra gott folk!
//Linn

Sol & fysik

När jag kom hem efter skolan idag var det så himla fint väder att jag beslöt mig för att sätta mig ute i solen med fysiken istället för att sitta inne. Mycket trevligt, har nog till och med fått lite färg :) (men nog är det lite..) Fysiken känns väl sådär, men nu får det gå som det går. Kommer ändå inte bli nå mer klok på det...

Menmen, som sagt, fysikprov imorgon och sen är det i princip inget mer i skolan innan sommarlovet börjar! :)

Vi har ingen fysik på torsdageftermiddag så vi slutar efter matten, skönt! :) 

Ha det bra! 
//Linn 


Händelserik designlektion...

Sitter på datadesignen nu. Inget att göra och ingen lärare - mycket givande....
Jag undrar om nån gör något vettigt eller om alla bara sitter och väntar på att tiden ska gå så vi får sluta...

Morgonen har jag och de andra på biologin fördrivit vid kanalen där vi håvat efter insekter....
Vi fick sluta tidigare så då satte jag, Emelie & Alexander  oss i solen en stund :) Mycket trevligt...

Efter lunch blir det idrott - sista lektionen för i år (överhuvudtaget?!).
Jag har inte tänkt hamna i kanalen!

Nej, nu ska jag låtsas se upptagen ut de sista 5 minuterna...
Ha en bra dag, det har jag tänkt ha iaf! :)
//Linn

De 3 F:en - film, fågelskådning & fysik

F1:
Igårkväll var lite folk hos Hannah och såg Film :) Vi såg ingen skräckfilm så jag slapp gömma mig bakom nån kudde (nog för att jag under något annat tillfälle under kvällen ville göra det ändå...) haha.

F2:
Idag på biologin bar det av ut i det fina vädret för att titta på Fåglar! :)
Som vanligt var vi en väldigt reducerad skala som dök upp på lektionen - idag var vi endast 4 stycken.
Det var skojj, roligare än att sitta inne och läsa om det iaf :)

F3:
Fysik som sagt.
Kursprov på onsdag kl.8:10 i Stora Samlingssalen.
Usch, det är någonting med den salen som jag inte gillar. Det är någonting med kursprov i fysik jag inte heller gillar, undra vad det kan vara? Kan det kanske vara att det är just ett prov?!
Menmen, det blir sista provet den här terminen! :D sen är det sommarlov!

God kväll gott folk! :)


Lördag

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad! Kul att Anna & Emelie bestämde sig för att också följa med! :)

Kvällen började på Roasters och sen gick vi och hyrde film och vandrade hem till Anna där vi kröp upp i soffan och tittade på filmen.
Malin & Emelie for hem rätt snabbt och då blev det tjejsnack i drygt en timme innan jag for hem där jag stöp i säng!
Det var riktigt skönt att få prata av sig med er igår, det är mycket som far runt i mitt huvud för tillfället. Tack för att ni lyssnade! :)

Nu är jag hos mormor & morfar och grattar mormor på morsdag (dock en dag i förväg - vi vet att morsdag är imorrn men fråga mig nte varför vi grattar mormor idag istället...). När vi kom hit bjöds det på tårta och nu sitter jag, Anna, mamma och mormor och pratar här i kontoret så jag lånade datorn en snabbis :)

Ikväll bär det av till Nybergs där det vankas tacos och film :)
Kul, det var ett tag sen vi sågs! :)

Nej, nu ska jag vara lite social med de andra.
Ha en bra dag!
//Linn

Tack för kommentarerna!

Kristina & Malin - vilka underbara förslag! Det låter superbra (eller vad säger du Kristina?!) haha...

Kom just hem från skolan. Det blev en väldigt kort dag idag. Men jag klagar inte! :D

Jo, angående gårdagens blogg: Om du undrar varför du (enligt mig) var med på bion Emelie så beror det på tillfälligt hjärnsläpp från min sida...Men det var trist att du inte följde iaf!

Till alla er som drar till Vithatten i helgen: Ha det bra och akta er för spökena! (och se upp för björnen Sara ;) haha...)

Åh, vad härligt med helg! :)
//Linn

Torsdag

Mitt internet har inte funkat sen typ i förrgår men det känns som om jag varit isolerad från omvärlden hur länge som helst (eller iaf nästan...). Det är hemskt egentligen, jag måste vara enormt databeroende när jag får abstinens när jag inte kan sitta vid datorn...
Dags för avvänjningsklinik för databeroende kanske?!

Igår kväll var det dags! Premiär för nya Pirates-filmen. Sara, Anna, Kenny, Emelie, Kristina, Sebbe & jag offrade några timmars sömn för att fara och se den, men det var det faktiskt värt.  Måste erkänna att jag verkligen sett fram emot att se uppföljaren eftersom de första två filmerna har gått varma i min DVD! :)
Men jag blev faktiskt lite besviken, den kändes lång och som om den inte riktigt handlade om någonting. Alla slogs med alla utan att det ledde till någonting. Men Johnny Depp fortsatte att göra succé som vår kära Jack Sparrow (förlåt Captain Jack Sparrow...). Det var trots detta, enligt mig, den sämsta av de tre Pirates-filmerna men klart sevärd! Så, om du inte redan sett den så kan jag rekommendera dig att gå och se den. Ta med dig några av dina kära vänner (vilket även jag gjorde) och bege er till biografen. :)

Ja, idag är det torsdag, var nyss och handlade med min kära mor på Coop och jag började fundera; Kristina och Malin (givetvis är fler välkomna) vad ska vi hitta på imorgon när resten av "gänget" drar ut till spökena på Vithatten
Lämna gärna ett förslag bland kommentarerna! :) 

Egentligen borde jag kanske plugga fysik just nu men jag känner att min koncentration inte skulle vara den bästa på grund av några timmars för lite sömn i natt...
Det tar jag nån annan dag! 

//Linn


Måndag hela veckan...

...nej och tack och lov för det! :) Nu är då konstruktionsprovet gjort i alla fall, får se hur det gick...

Nu ska jag ta och fara till Step In och träna! :)

//Linn

Snälla lyssna!

Sara. Alla tycker om dig precis som du är! Du är så snäll & glad och rolig! Du är en sån bra vän & alla skulle bli så ledsna om du försvann! Ingen vill att du ska försvinna; inte jag, ingen av våra kompisar, inte dina föräldrar, ingen vill att du ska försvinna! Du får inte försvinna! Hör du det?!
Vi tycker om dig allihopa och vi lovar att ställa upp för dig. Säg bara vad du vill att vi ska göra.

Den gånga helgen

Gårdagen sysselsatte jag mig med att gå runt och göra allt möjligt för att jag inte skulle behöva göra det som verkligen var nödvändigt - plugga konstruktion & biologi. Jag kan ju erkänna att jag inte känner mig särskilt taggad till att ha prov både måndag och tisdag till veckan. För tillfället längtar jag bara till sommaren! Eller åtminstone till den 30/5 - då är alla prov avklarade och nedräkningen till sommaren kan börja på allvar! :)

Jag och mamma begav oss till Luleå igår eftermiddag och hämtade hem lillasyrran som varit hos moster Anna över dagen och sen for vi hem till henne och var där några timmar innan vi rullade hemåt igen. Eller rättare sagt till Bölebom där det vankades film och spel hos Ante med de sedvanliga människorna :) (eller vad säger du Anna, var det hos "Böte" vi var?! ;P  haha)
Trevligt, trevligt! Och tack för att vi inte såg nån av de där äckliga skräckfilmerna, vet inte om jag pallat dem! haha....

Nej, nu ska jag gå ut och sätta mig och njuta av solen - och plugga konstruktion...
Ha det bra!
//Linn


Fredag

Sitter och väntar på att Anna & Kenny ska komma och hämta mig för att bege oss ut till Norrfjärden där vi ska våldgästa Malin. haha... :)

Igår var hela högen här, Sara hade bestämt att vi skulle ha pjamasparty så vi drog på oss mjukiskläder och tittade på film och spelade lite Guitarr Hero som Ante släpade med sig :) haha
Mycket trevlig kväll & vi lär nog få minst lika trevligt ikväll! :)

Nej nu måste jag gå så inte Anna & Kenny behöver vänta!
//Linn

Det närmar sig

Ja, nu är det inte långt kvar..Imorgon vid den här tiden är jag klar! Färdig med matte D, fatta så härligt! :D
Okej, vi har kvar nån gruppuppgift men alla prov och så är avklarade och vi kommer bara ha 3 lektioner i veckan istället för 5! :)

Egentligen borde jag väl sitta och nöta matten allt jag hinner idag men jag har fått höra att man inte ska plugga dagen innan ett prov så tänkte faktiskt testa det den här gången...Får hoppas jag inte begår ett misstag när jag inte pluggar idag men å andra sidan så tror jag inte jag skulle lära mig nått mer om jag pluggade idag..
Så, istället för att ägna kvällen åt att plugga som en tok ska jag fara och handla lite matsäck (Cola & bananer), gå ut på en promenad och övningsköra lite :) Sen funderar jag på om jag ska se Ugly Betty. Det är ju för bra! :)

Önska mig lycka till imorrn!
Det lär behövas...
//Linn


Dess K-värde har blivit oroväckande stort...

Ja, nu har Eurovisionschlagerfestivalen (är det bara ett ord?!) verkligen börjat gå utför. Fortsätter det så här kommer det snart blinka "ERROR" över TV-rutan när programmet ska sändas...

Var hos Kristina med lite folk (synd att du inte fick komma Sara!) och såg på ESC - vissa av bidragen var ju hemska, hur kan någon tycka det är bra?! Det fanns ju uppenbarligen många som gillade dem, men jag var inte en av dem.
Vinnarlåten var helt okej, och tack och lov för att gubbarna som såg ut att ha ramlat ner i en burk med gyllene & silvrig aluminiumfolie inte vann (jag syftar inte på the Ark, trots att även de var klädda i silver. The Ark var enligt mig bäst i hela startfältet!). Nej, jag tänkte på Ukrainas (eller var det Croatiens) bidrag, hur i hela friden kunde de komma tvåa?! Fast ska jag vara helt ärlig så kunde jag inte riktigt koncentrera mig på låten, jag blev så distraherad av deras groteskt glittrande kostymer - och den där hatten, hur lyckas man göra en hatt av en gigantisk klonad pysselpärla?! Det var ju dock en bedrift...

Nej, nu verkar jag vara uber-negativ till allt vad ESC är men det är jag faktiskt inte, men nog håller ni väl med, i år var K-värdet extremt stort och hela tävlingen verkar vara på väg mot rekordhöga K-värden.
Vi får skärpa oss till nästa år för att förhindra ett väldigt högt, konstant K-värde i den där tävlingen.
(Det märks att att Nationella i matte närmar sig, mina matteuttryck dominerar idag, eller vad säger ni?!)


//Linn

Välkommen helg!

Välkommen, välkommen! Ja, nu är det äntligen helg :) Gud så skönt, imorgon planerar jag att ta mig en riktig sovmorgon! Men först bär det av till Sara för film och lite annat trevligt :)

Var på stan och rände med Anna, Kristina, Emelie & Sara efter skolan. Efter det träffade jag hela min familj där de satt och fikade på Ekbergs så jag slog mig ner och höll de sällskap innan vi for hem.

Imorgon blir det att se Melodifestivalen hos Kristina med en massa folk, mycket trevligt :)
Tyvärr kan inte Emelie komma för då är hon på väg till Frankrike! Den fuskisen, åh vad roligt att få fara utomlands nu, känns verkligen lockande! Ha det underbart Emelie och hälsa fransmännen! ;)

Nej, nu borde jag verkligen sätta fart, Anna skulle komma och hämta mig typ kvart i sju och jag har inte ätit än.
Jag är i sista minuten, som vanligt...

Ha det bra!
//Linn

(Jag är verkligen sämst på vägbeskrivningar, eller vad säger ni?! haha...)

Ovanligt, ytterst ovanligt.

Ja, detta är verkligen sällan det händer. Jag klev upp i god tid i morse och jag har tid att sätta mig vid datorn en stund innan jag måste cykla iväg till skolan. En ny upplevelse för mig...

Nej, nu måste jag skynda mig, annars lär jag väl komma för sent...
//Linn

Dags för uppdatering

Jo, nu var det dags!
Satt här och hade inget att göra när jag plötsligt fick en fix idé att göra om lite på bloggen - en liten uppdatering helt enkelt.
Så ja, nu var det gjort i alla fall.

Helt onödligt, men rätt skojj ändå...

Ny dag, ny vecka :)

Måndag igen, började dagen med 2 timmars biologi, lite segt men klart roligare än webbdesignen förra perioden. Det är inget fel på webbdesign, det var bara det att lektionerna var så himla långtråkiga!
Efter biologin följde konstruktion, matte och en mentor (som precis som vanligt var så oerhört givande...).

Ikväll hade jag inte planerat att göra så mycket, bara vara hemma och så, men när mamma skulle ut och springa så följde jag med i alla fall. Jobbigt men ack så nödvändigt!

Nej, nu ska jag gå och vara trevlig med min familj :) (eller den del av den som är hemma i alla fall...)

//Linn

Söndag

Ja, nu är det söndag igen. Helgen blev riktigt lyckad tack vare underbart sällskap hela långa helgen! :)

I fredags var vi en massa folk hos Anna och såg film och hade det trevligt! :)
Lördag morgon tog jag mig upp rätt tidigt (okej, 11:30 kanske inte kan klassas som tidigt, men i alla fall). Jag och min kära mor tog oss ner på stan en sväng, trevligt trevligt! :)

På kvällen begav jag mig till Kristina för att träffa tjejerna och sen for vi till Face Front :)
Det var riktigt kul, bra band och trevligt sällskap :)

Idag blev det en rätt vanlig söndag. Tagit det lugnt och sen var jag och mamma och tränade på Step In :)

Nej, nu är det nog dags att gå och lägga sig, det är ju en dag imorgon också! :)

//Linn

Änglavakt

Jag blev helt chockad när jag hörde att du krockat, jag vill inte tänka på hur det hade kunnat slutat. Fy vad hemskt! Jag mår illa bara av att tänka på det...
Krya på dig!!


Onsdag - mitt i veckan

Började morgonen med att skriva prov i TekMä&Sa (Teknik Människa & Samhälle..) Jag var lagomt taggad klockan 08:00 imorse..

Sedan följde fysik och lite matte innan det var dags för dans i Stora Samlingssalen :)
Riktigt skojj, kul med bugg! :)

Efter dansen begav jag mig ner på stan och träffade Kristina & Anna (som  förövrigt struntat i dansen och vandrat runt på stan hela tiden - svikare ;P ). Kristina & Anna for hem men då ringde Sara så jag gick en stund med henne också :) Hittade ett vitt linne som blir bra att ha på jobbet i sommar.

Nu blir det Step In och sen tror jag det blir att titta lite på Grey´s Anatomy :)

Tack för dansen! ;)
//Linn

RSS 2.0