E=mc^2

Allvarligt talat; vem skulle ens överväga att läsa en bok på 500 sidor med Einsteins relativitets teori som titel om det inte vore för att någon bestämt att du skulle läsa den?! Inte jag iaf.
Kalla mig fysiknörd men jag tyckte den verkade riktigt bra när jag väl öppnat boken...
Vill läsa mer...


Tisdag

Jag känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen den sista tiden så här kommer en sammanfattning av den gångna helgen:

Fredag var det utgång som gällde! Förfest hemma hos Kristina och sen bar det (via bla ett dike för vissa av oss...) av in till stan och Pentryt. Väl där var det till en början inte så mycket folk men träffade lite trevligt folk innan kvällen var över :)
Vid 02:15 drog jag & Kristina hem hit för att få oss några timmars sömn. Så efter lite telefonsamtal så somnade jag tillslut kring 03:30. (Kristina slocknade så fort hennes söta huvud landat på kudden runt 03:00)

Lördag blev en slapp dag för lilla Kristina mådde inte alldelles prima. Men det var riktigt trevligt - jag & Kristina tog oss upp vid 15:00-tiden då vi satte oss i soffan och tittade på film innan jag skjutsade hem fröken Lundkvist till Ymersgatan igen.
Just då kändes en hemmakväll framför tv:n mycket lockande men sen beslutade jag mig för att hänga med de andra till Anna & Kenny där det bjöds på lite smått & gott och film (The Bourne Identity).

Söndag spenderade jag kvällen hos Malin ute i Norrfjärden med resten av gänget. Efter hembakade scones & lite annat (bla lite frusen möjlk...) tog vi plats i vardagsrummet och tittade på andra filmen i serien om Jason Bourne (eller vilket av alla hans pass man ska lita på...).


Överlag en mycket trevlig helg som spenderats med riktigt trevligt folk :)

Nu är det tisdag och vardagens bekymmer gör sig återigen påminda...haha, nej skämt å sidor. Just nu är det väl bara det kommande provet i Fysik B som spökar lite...

Over and out.
//Linn


Telefonkö...

Sitter just nu i telefonkö. Som övriga Piteå verkar det som.
Verkar som om alla vill ringa Havsbadet idag. Undra varför?! ;)

Väntat i säkert 15 minuter och det enda någon sagt i luren är: "Vi är fortfarande upptagna, tack för att du väntar..."
Men nu börjar jag bli lite smått less, men antar att en gratis natt på hotell är värt det. Men nu borde det väl vara min tur snart....

"Fortfarande upptagna..."
//Linn

Maskerad! :)

Ja, igår var det dags! S:) andra har gått & fyllt 18 år och det firades med en maskerad med filmtema.
Mycket trevligt! Alla var riktigt fina även om Sanna enligt min mening lika gärna kunnat vara Captain Jack Sparrow - enormt lik :)

Det bjöds på mat & diverse lekar (ja, jag vet; jag har mindre än Hannah....)
Överlag en riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap! :)
Bilder finns på Pixbox.

http://www.pixbox.se/usr_show_id13678_page0_order1.html

Nej, dags för frukost!
//Linn


Uppdatering

Insåg just att det var ett tag sen jag tog mig tid att skriva...Så nu när jag (kors i taket) har tid innan jag måste fara till skolan så tänkte jag passa på att skriva lite... 

Helgen har varit händelserik och har till största delen spenderats med vännerna...Var på havsbadet i lördags - riktigt trevligt! :) Min far fyllde år men han och övriga familjen stack till Moskosel och fiskade hela dagen så det blev inte mycket till kalas...Det tog de på söndag men då var det dags för mig att fara och jobba så jag befann mig på Munkberga nästan hela söndagen...Dock trevligt att träffa alla igen :)

Och nu har det hunnit gå och bli onsdag, och ikväll ska jag och gratta Emelie Nyberg som gick och fyllde 18 år igår. Ännu en gång; Grattis!

Nej, bäst jag börjar bege mig till skolan.
Ha det gott!
//Linn

RSS 2.0