Knytkalas

Ja, nu är det snart dags. Ska börja dra mig mot furu om en stund för knytkalas hos Eva :)
Trevligt, trevligt!

Imorgon bär det av till Umeå för återbesök efter min ryggoperation. Känner mig inte så taggad med tanke på att vi måste åka hemifrån klockan 7.00.

Måste åka mot furu nu, så jag inte kommer sent. Som vanligt...

//Linn


Tjejkväll med poker och balskor

Kom nyss från stan, var som sagt en sväng på tjejkvällen med Anna, Kenny, Sara, Emelie, Hannah & Ante :)
Efter en stunds strosande hamnade vi på Roasters där vi spelade lite poker och så innan vi tillslut hamnade på Wedins. Hannah hittade ett par balskor (fina!) och jag fyndade en ny handväska :)

Ja, nu börjar det väl snart bli dags att gå och lägga sig så man orkar upp imorgon.
Matte klockan 8:10 - känner mig som vanligt lagomt taggad...
Tror dock vi skulle hålla på med intergraler imorgon också så det blir förhoppningsvis inte så mycket nytt.
Jag orkar inte vara effektiv klockan 8:10 på morgonen.
Men det är ju fredag i alla fall! :D

Menmen, god natt!
//Linn


Torsdag

Sitter här och fördriver tiden en stund innan jag ska bege mig ner på stan för att träffa lite folk och gå på stan en stund :)

Imorrn är det äntligen fredag! - Då blir det filmkväll hos Hannah! :)
Vi ser fram emot karaoken Sara! ;) hehe

Nej, nu ska jag ta och börja dra mig..
Vi kanske syns på stan! :)

//Linn


Here we go again...

Måndag, återigen är det måndag.
Vaknade i morse och kunde inte förstå hur det redan kunde vara dags att kliva upp. Ville bara vända mig om och somna om i några timmar till. Men nu blev det ju inte så...

Skoldagen var rätt lugn, hade biologi på individuella val och sen följde en mycket effektiv konstruktionslektion, eller hur Anna?! ;) Haha.
På eftermiddagen var klassen anmälda att gå och se "Sveriges historia - 1000 år på 100 minuter". Måste erkänna att jag inte var speciellt taggad innan men vi gick dit i alla fall. Och tur var väl det! Den var jättebra! :)
Stackars Frans....hehe

Efter skolan begav sig jag, Anna & Sara ner på stan där vi bland annat spenderade ett långt tag till att titta ut potentiella pojkvänner till Annas kära syster Anette (som även hon gjorde oss sällskap).
- Han var blå!, haha.

Var och tränade med Anna på Step In för en stund sen :) Nu ska jag gå och vara lite trevlig med min familj som precis kom innan för dörren.


//Linn

Fredag

Ja, nu var det fredag! :) 

Var ner en sväng på stan med Kristina efter skolan. Hittade lite småsaker och lånade om en bok på biblioteket. Såg att de hyr ut filmer där, 20 kronor för en vecka och filmerna verkade helt okej. Hittade dock ingen film som föll mig i smaken så det får jag ta nån annan gång :)

Ikväll blir det Roasters med lite folk och sen får vi väl se vad som händer :) 

Kristina drar till Frankrike imorrn, den lyckosten! Så kul! Det är ju så fint i Frankrike, och det lär ju vara värmare än här hemma i alla fall! :) 
Så hon blir där i drygt en vecka, hur ska vi klara oss utan dig Kristina?! ;) 

Over and out!
//Linn

Tid...

Det känns som att tiden flyger iväg, nyss var det ju julafton och snö och minusgrader...Nu är det vår, det är snart maj, snart sommarlov! : ) Jag känner att jag inte riktigt hunnit med, inte för att jag skulle ha gjort nånting speciellt, men tiden har bara gått utan att jag riktigt märkt det.

I skolan börjar det dra ihop sig till nationella prov i både matte D och fysik och det känns ju lagomt kul...jag tycker inte om nationella prov, jag blir nervös och okoncentrerad av att sitta i 5 timmar och skriva prov. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här - men -  jag föredrar vanliga prov...

Som sagt, nu har våren kommit ända upp till lilla Piteå och det börjar bli varmt och man kan faktiskt cykla till skolan igen : ) Snart är det nedräkning till sommarlovet - studenten tar vi nästa år ; ) Det verkar dock inte bli så mycket till lov denna sommar, det blir att jobba istället...Men personalen där är jättetrevliga och pengar är ju alltid ett välkommet tillskott i vardagen! : )

Nej, nu börjar det bli dags att gå och lägga sig, det är ju en dag imorgon också!
Ha det bra!
//Linn

Komma igång

Jaha, nu har även jag hoppat på den här trenden och skaffat mig en egen blogg och jag måste säga, det ska bli riktigt roligt! Återstår väl att se om ni tycker det (om det nu kommer vara nån som läser min blogg).

Hur som helst: Nu har jag som sagt skaffat mig en egen blogg och nu återstår väl bara en liten sak; vad ska jag skriva om?! Om det blir som det brukar när jag sätter igång och skriver sitter jag och analyserar och funderar och det slutar med att jag skrivit hur mycket som helst utan att egentligen fått nått vettigt sagt...Men vad spelar det för roll egentligen?!

Sitter och funderar vad jag ska fylla min blogg med och våra kära "teknik-rebusar" poppade genast upp men jag tror vi sparar det till nån annan gång...Vi censurerar dem än så länge. haha.

Dagen har jag spenderat på skolan (oväntat, eller hur?!) och bland annat lekt med lera på formgivningen. När vi började i höstas så var det så kul men nu kan man knappt vänta innan det tar slut. Jag vet egentligen inte varför men vi har en massa projekt igång hela tiden och hinner aldrig avsluta någonting vilket är synd eftersom projekten i sig är himla roliga.

Ja, det var väl det antar jag...
Vi syns i A"ko!!

RSS 2.0