...


When I look at the sky...


Uppdatering fran Kreta

Ja, nu ar vi har! :D Sitter just nu pa ett internetcafe i Chania. Tog bussen hit - tillsammans med ett antal grekiska militarer...
Har ar det jattetrevligt, varmt och soligt varenda dag. Jag kan inte hjalpa att tycka att det ar lite for varmt och lite for soligt ibland...Men sen kommer jag ihag vad som vantar dar hemma och solen tycks plotsligt vara alldelles perfekt...

Det slog mig nar jag satte mig har att det grekiska tangentbordet inte har nagon av vara tre sista bokstaver. Mycket forvirrande!

Ja, vad har vi nu gjort de har dagarna pa Kreta?!
For det mesta har vi bara tagit det lugnt vid poolen, solat, badat och matt gott. Pa kvallarna har vi promenerat in till Maleme och atit middag. Mysigt! :)
Igar hyrde vi cyklar och tog oss langs landsvagen (grekerna kor som galningar!) till Platannias nagra kilometer bort dar vi tittade i affarer.
Nu blir det att titta runt har i Chania och titta i lite affarer och ha det trevligt.
Kanske blir att ga hit igen lite senare innan det blir dags for middag och se om nagra av vara kara vanner ar online och vill prata lite med oss. Vad hander dar hemma?! Vad har vi missat? Allt bra i skolan?
Om inte annat lar vi horas pa mandag. Vi lyckades for ovrigt att kolla fel pa biljtterna och kommer inte till Lulea forran mandag morgon, men vi ar tappra och kommer till skolan lagomt till lunch.

Syns da!
Kallimera! :)
||Linn


Snart bär det av...

Ja, nu är det dags! Ikväll åker vi :D Har dock inte riktigt fattat att vi faktiskt ska åka...men, jag lär väl inse det när vi landat på Kreta. Nu börjar jag känna mig riktigt ressugen, det ska bli så kul! Men inga greker på hotellrummet, eller hur var det Kristina?! ;P

Har packat det mesta så nu är det bara lite småsaker kvar innan jag är resklar. Dock har jag varken tåg eller flygbiljetter (Kristina har ett stort ansvar...iaf till Älvsbyn.)  så jag känner mig lite bortkommen. Vet inte exakta tider och känner att jag inte har så stor koll på någonting egentligen. Jag får läsa på under tågresan till Stockholm....
Nu ska jag ner på stan en snabbis, sen blir det att packa det sista.

Ha det bra och hoppas ni får det trevligt i skolan så syns vi nästa måndag!
Ready for take-off! ;)
//Linn

Ja...ännu en lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår:  
Några kommentarer jag fick av vissa människor...

Vad gjorde du kl 08 imorse?
 Sov!

Vad gjorde du för 15 min sedan?
 Satt här och pratade med Anna på msn.  

Det sista du sa högt?
"God natt!"

Det senaste någon sa till dig:
"God natt!"

Vad ha du druckit idag?
 Vatten, mjölk, svartvinbärsdricka, C-vitamindryck och honungsvatten

Vad var det senaste du åt?
 Hmm..en risifrutti.

Vad var det senaste du köpte?
 Har inte handlat på ett bra tag. Det senaste jag betalade för var nog tillverknings avgiften för mitt körkort.

Vad är det för färg på din ytterdörr?
 Vit.

Vad är det för väder hos dig nu?
 Vet inte riktigt. Är rätt mörkt så jag ser inte. Men mulet skulle jag tro...

Godaste glassmaken?
McFlurry - bilar

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
 Kärlek vet jag inte. Men tror definitivt man kan falla för någon vid första ögonkastet. Sen om det blir kärlek är ju en annan sak.

Sover du tungt?
 Jo..tror det i alla fall. Vaknar nästan aldrig på nätterna så antar att det betyder att jag sover tungt.

Drömmer du mardrömmar? 
 Nej, det är sällan det händer. Dock drömde jag en riktigt sjuk dröm i natt när Monica från Vänner höll på bli spetsad av nått hjul med en massa knivar på...Men var inte direkt en mardröm. Snarare feber-yra...

Trivs du med ditt jobb?
 Går fortfarande i skolan men jobbade som sommarvikarie på Munkberga demensboende. Och där trivdes jag jättebra!

Favoritklädsel?
 Jeans och T-shirt.

Favoritlåt just nu?
 Train - Drops of Jupiter

Vad ser du om du tittar till höger?
 Ett ställ med en massa papper i. Och ett skåp fullt med företagets pärmar.

Vad gör dig glad just nu?
 Anna :)

Vad ska du göra härnäst? 
 Ska snart sova. Ska bara tjattra lite med Anna först :)

Höger el vänsterhänt?
 Höger.

Humör just nu?
 Så där...rätt okej :)

Favoritgodis?
 Gele-körsbär.

Kläder just nu?
 Pyjamasbyxor och tjocktröja.

Sommarplaner?
Sommaren är ju enligt mig officiellt slut på måndag när skolan börjar om. Men tänkte hinna med Kreta innan jag är tillbaka i skolbänken.  

Hur många kuddar sover du med? 
2 st.  

Spelar du ngt instrument?
Kan faktiskt spela lite gitarr. Men det var rätt längesen jag slutade.

 Morgon eller nattmänniska?
 Nattmänniska. Sovmorgon är det bästa som finns!

Vad är viktigast för dig?
Det varierar. Men försöker se till att vara nöjd med livet. (oj vad djupt det lät...)  


Är du kittlig?
 
 Testa...om du vågar ;P

Snarkar du?
 Nej, inte vad jag vet. Men jag har fått höra att jag är en höjdare på att prata i sömnen...

Stjärntecken?
 Vädur.

Äckligaste insekten?
 Hmm..svår fråga. Egentligen är insekter inte så jätte äckliga. Jag tycker ormar är läbbiga...och skorpioner. Även om de inte är insekter.

Stökigt el välstädat?
 Organiserat kaos! (dvs, tror jag vet var alla grejjer är. Tills jag ska hitta dem...)

Längtar du mest efter just nu?
Sova! Är rätt trött för tillfället.
Och Kreta :D


Sista dagen

Så här inför sista dagen på jobbet känner jag mig lagomt taggad för att jobba. Förkylningen gör sig ständigt påmind och hade det inte varit för att det var sista dagen på jobbet hade jag nog sjukanmält mig. Men som sagt, sista dagen :) då står man ut...

Är nog dags för mig att börja bege mig till jobbet.
Ha en bra dag! :)
//Linn

För att fördriva tiden...

...roade jag mig med att fylla i en lista jag hittat på Hannahs blogg...

(Var en lista med svar här men när jag skulle ladda upp det så ändrades alltihopa och såg inte riktigt klokt ut. Så det blev ingen lista idag...)

Nej, nu blir det att gå och lägga sig! Sista dagen på jobbet imorgon, ska bli riktigt skönt med lite sommarlov! :D
God natt!

YouTube

Ja, nu har även jag upptäckt denna riktigt trevliga sida...
Det var för några dagar sedan när jag & en av mina kära vänner satt och diskuterade musik som jag insåg att det faktiskt finns diverse musikvideor att titta på just på YouTube. Jag kan väl inte direkt påstå att jag är en särskilt trogen användare av just YouTube nu heller men nu vet jag ju som sagt att det finns där, om jag någongång har på tok för lite att göra och känner för att titta på lite gamla musikvideor och vara allmänt nostalgisk. 

När jag satt där och letade bland alla gamla musikvideor hittade jag en riktig goding. 
Train - Drops of Jupiter
Enjoy! 

http://youtube.com/watch?v=VS0CV_GWEMI&mode=related&search

Nej, dags att sova, det är ju trots allt en dag imorgon också...
God natt!

Grattis Sara; poliskontroll & felkörning...

Ja, nu har även Sara gått och fyllt 18 år! Så ett stort Grattis till Sara! :)

Slutade jobba igår strax före kl.21. Då var det bara hem, byta om och sedan bege sig till Sara där alla andra redan hunnit fira Sara i några timmar...Mycket trevligt folk och en trevlig kväll! Som dock slutade i poliskontroll och felkörning för min del...

När det blev dags att åka hem skjutsade jag hem Anna, Erik, Eriks kompis & Sebbe. Färden gick först till Öjebyn och på väg därifrån blev jag invinkad av polisen. Fick visa körkortet och blåsa i en alkomätare. Tur att ingen spetsat colan så vi fick köra vidare...
När jag sedan släppt av Sebbe långt ute i granodlingen så skulle jag försöka hitta tillbaka in mot stan (eller snarare ut ur granodlingen). Klart jag lyckas med bedriften att köra fel. Var upp och vände på någons uppfart men sen tog jag mig hela vägen hem, utan vare sig felkörningar eller poliskontroller! :)

Tog sovmorgon idag så nu vankas det frukost..
God dag!

Nedräkning

Det slog mig just hur otroligt fort den här sommaren har gått. Jag tycker det känns som om det nyss var examen. Dock måste jag väl medge att examen känns väldigt avlägsen...Har inte riktigt hunnit med, tiden har bara rusat iväg och utan att jag märkt det har det gått och blivit augusti. 6:e augusti till och med.
Antar att tiden gått så fort för att jag haft så mycket att göra. Eller snarare jobbat så mycket. Trodde det skulle kännas jättesegt att jobba hela sommaren och, självklart, finns det dagar när jag verkligen inte känner för att gå till jobbet. Men trots allt har allt flutit på rätt bra och sommaren har som sagt, bara försvunnit känns det som.

För det har ju den på ett sätt, har vi haft något riktigt sommarväder i sommar?! Ja, idag var det ju faktiskt riktigt skönt ute och jag hamnade till och med ute på Gläntan med Anna & Kristina ett tag, men annars tycker jag inte det har varit särskilt många dagar med riktigt sommarväder.
Tycker det har regnat eller varit mulet mest hela sommaren...Inte för att det spelar så stor roll för mig, jag har ju mest varit inne och jobbat. Men lite trist är det när det bara regnar hela tiden. Så tack för att solen äntligen beslutat sig för att besöka Piteå! :)

Ja, nu är det nedräkning...Till en massa saker egentligen men kanske framför allt till sista jobbardagen (16/8 klockan 20:30 är det färdigjobbat för min del!), Kreta (18/8) och den omtalade skolstarten (27/8)...
Det är med blandade känslor jag inser att sommaren lider mot sitt slut...På ett sätt känns det skönt att skolan börjar om, livet återgår på nått sätt till det normala men samtidigt vill jag inte att den här sommaren ska ta slut. Jag vill inte att hösten ska komma. 16 veckor är för lång tid om du frågar mig, jag vill inte.

Jag har en massa grejer jag borde (måste!) fixa innan det bär av till Kreta. 

   ¤ Växla pengar.
   ¤ Prata med rektorn.
   ¤ Beställa nytt bankkort eftersom mitt verkar vara på väg att ge upp.
   ¤ Städa ur bilen och lämna tillbaka den till dess riktiga ägare, dvs morfar Arnold. - Tack för lånet morfar! 
   ¤ Lära mig grekiska.
   ¤ Packa.
  

Ja listan kan göras bra mycket längre men jag tror jag lämnar det så där, tror ingen är speciellt intresserad av alla de saker jag redan borde ha gjort men inte hunnit med av diverse anledningar.


Tuta & kör ;)

Ja, det är sant! Tror det knappt själv...Äntligen! :D


RSS 2.0