Söndag

Förlåt Anna! Du har rätt; jag borde veta hur ditt efternamn stavas. Jag gör ett nytt försök; Öhlund. Blev det rätt nu?! ;)

Jaha, nu är det söndag igen. Jag känner att jag inte riktigt har nån koll på vilken dag det är, än mindre vilket datum. Nej, skärpning Linn!
Söndag som sagt. Är dock ledig imorgon så det känns riktigt skönt! :) Någon som vill göra mig sällskap ner på stan kanske?! :)

Helgen har varit riktigt trevlig, kalas för Anna och lite annat trevligt ;)
Hade huset för mig själv när familjen var i Umeå så jag spenderade hela lördagen inomhus och kände mig allmänt osocial :) Annars har jag varit med mina kära vänner och Sebastian i helgen. Riktigt trevlig helg. Skönt att få vara ledig några dagar, så man är pigg och alert när man kommer till jobbet på tisdag...

Nej, nu ska jag gå och vara lite trevlig med familjen!
Ha det bra!
//Linn

Festival

Festivaler, dessa omtalade festivaler...Och i helgen är det dags för Piteås alldelles egna festival  - Piteå dansar & ler. Verkar som om varenda människa ska dit - dock med några få undantag ;)
Och det är klart, det är jättekul när det händer någonting här i Piteå så jag kan förstå de som anser att PDOL är sommarens höjdpunkt men, (och jag är medveten att jag väl kommer låta som era föräldrar när jag säger detta), varför all denna fylla?! Jag var dit igårkväll och jag kan väl inte påstå att majoriteten verkade ha kommit dit för musiken utan snarare för att så snabbt som möjligt ta plats i närmaste öltält och frossa i alla de alkoholhaltiga drycker som säljs...

Jag har funderat lite över det där med alkohol; vad är egentligen tjusningen med det? Är det verkligen värt att dricka sig aspackad för att dagen efter inte ens komma ihåg hur man tog sig hem kvällen innan?! Jag kan inte riktigt uttala mig i den här frågan men jag är som lite nyfiken; varför verkar det som om alla människor längtar efter att få hälla i sig enorma mängder alkohol en kväll som denna? Vad är tjusningen med det? För någonting måste det ju vara som gör att de vill det...Jag har bara lite svårt att se vad det är.

Var som sagt in till PDOL igårkväll efter att först firat Anna hos Kenny. Hoppas att fröken Ölund blev nöjd med sina presenter :) Hade ju funderat på att titta på The Ark men det blev inte mycket av det för min del. Vi gick dit och lyssnade en stund men beslutade oss för att besöka det omtalade Kittelfjäll istället, bara för att ha varit dit liksom. Ska jag vara ärlig tycker jag det är en aningen överskattat; visst hade vi trevligt men det var så fullt med folk att jag mest kände mig i vägen där jag stod...För dans blev det inte heller mycket av, "dansgolvet" var nämligen fullpackat av tidigare nämnda personer...
Men de andra som var där verkade stormtrivas så det kanske är jag som har fel; jag lyckades kanske bara inte inse tjusningen med ett parkeringsdäck fullt av över förfriskade människor som skriker ikapp till musiken. Eller det kanske ligger någonting i mängden intagen alkohol, kanske är det så som en del säger; allt blir mycket roligare om man dricker lite...Dock vet jag inte riktigt om jag ska tro på det, i vilket fall som helst tror jag ändå att jag håller mig till mina 2,25 % cider i fortsättningen också - om jag ska dricka någonting överhuvudtaget. För ska jag vara ärlig finner jag inget större nöje i alkohol. Jag har roligt utan det så jag ser ingen anledning att dricka mig aspackad (eller ens märkbart berusad). Nog för att jag (enligt mina vänner i alla fall) lyckas bli full av en Pepsi. Själv tror jag att för lite sömn samt för mycket socker och koffein kan skapa en illusion av att jag intagit lite starkare drycker än Pepsi...eller vad säger mina kära vänner om saken?!


Nej, insåg plötsligt att jag måste låta som någon trist bitter person som helst skulle bannlysa alkohol totalt och inte vill ha någonting med festivaler att göra - men så är det faktiskt inte. Jag hann bara under mina timmar på stadens festival reflektera över vad allt verkade cirkulera kring; just alkohol. Men så länge alla har roligt så är det ju bra; för det är väl ändå det de flesta far dit för - just för att ha roligt. Sen kan man ju ha olika uppfattningar av vad som är roligt och inte roligt också... ;)

Nej, nu ska jag ta och titta runt ute i cyberrymden och se om jag hittar någonting intressant att sysselsätta mig innan jag ska bege mig till Sebastian.

Ha en trevlig kväll - med eller utan alkohol! :)
Kram
//Linn


Ledig :)

Äntligen en ledig dag! Riktigt skönt! :D
Tog en rejäl sovmorgon imorse och sen har jag varit ner på stan med min mor & syster. Inhandlade bla en biljett till PDOL som jag efter lite övervägande beslutat mig för att gå på, dock endast fredag.

På torsdag fyller vår kära Anna 18 år. Grattis i förskott säger jag redan nu :)
Fredagkväll ska vi gratta Anna hos Kenny och sen ska vi bege oss in till stan och PDOL. Ska bli riktigt trevligt! :) Jag kan inte direkt påstå att jag har så stor koll på vilka artister som spelar men jag är lite sugen på att se The Ark..Nån som vill följa?! :)

Till helgen drar mina föräldrar & Jenny till Umeå...Är tydligen någon fotbollscup som Jennys lag ska vara med i så jag får huset för mig själv. Ska bli riktigt skönt! :)
Jag är ledig i helgen (inklusive måndag) så om jag känner mig själv rätt lär jag låsa in mig i huset och bara ta det lugnt ;)

(K & A: Mitt pass är fixat - nu slipper jag oroa mig för att nekas resa! :D )

Ha det bra!
//Linn

Lördag

Hemma några timmar från jobbet nu, ska snart tillbaka dit men tänkte passa på att ladda över lite bilder från semestern till datorn :)

Nej, nu ska jag gå & duscha och sen är det dags för jobb igen.
Ha en bra helg!
//Linn


Hemma igen...

Ja, nu var semestern slut och jag är hemma igen. Kom hem i onsdags morse men har inte riktigt haft tid att sätta mig vid datorn förrän nu. Har haft fullt upp på jobbet så förutom det har inte funnits så mycket tid över till annat än att äta och sova...
Det har dock varit helt okej på jobbet de här dagarna, tanterna är ju för söta! :)
Men jag skulle inte ha klagat om jag hade fått sovmorgon någon dag. Men det får vänta till söndag...

Semestern var trevlig, trots vissa problem med diverse lås...Vi for härifrån torsdag efter det att jag slutat jobba (dvs runt 16:00) och var framme i Oskarshamn på fredagkväll. Stugbyn låg jättemysigt till, precis vid havet. Både jag och min syster vågade oss faktiskt i att bada, trots alla maneter som for omkring i vattnet. De var lite läskiga för jag trodde de skulle brännas men vi klarade oss :)
Förutom att bada var vi ut till Öland en dag :) Var upp i en fyr som låg längst ut på södra Öland. Fin utsikt men många trappsteg upp till toppen...Det var fint men jag kan väl inte påstå att jag såg så mycket mer än just fyren eftersom jag tillbringade i princip hela bilresan med näsan i boken...
Lite shopping och besök på ett glasbruk i Nybro (Pukeberg) hann vi också med. Trevligt, trevligt :)

Som sagt; har varit hemma sen i onsdags. Kom med tåget upp till Älvsbyn 06:10 på onsdagmorgon. For hem och sov några timmar innan jag klev upp och for till jobbet klockan 12:00. Det har varit riktigt skönt att vara ensam hemma några dagar :) Men ikväll kommer familjen hem från Dalarna. Lite synd att jag inte kunde följa med; hade varit kul att träffa Nygards! Men nu verkar det som om Marie och nån kompis till henne ska komma upp till PDOL nästa helg så det blir ju skojj :)

Nej, jag undrar om jag ska ta och gå och laga mig lite middag. Är nog bäst att jag gör det så jag håller mig sysselsatt, annars lär jag somna på stället. Blir tidigt kväll ikväll, annars kommer jag inte orka kliva upp och fara och jobba imorrn...
Menmen, vi syns & hörs :)
//Linn



Mitt i allt...

Jag har rätt mycket att göra för tillfället (packa, jobba, packa, packa...) men tänkte ta mig tid att skriva ner mina planer för den närmaste tiden eftersom jag från och med imorgon ej kommer att befinna mig här hemma för ett tag.

När jag slutar jobba imorgon runt 15:30 (dvs om jag inte tar ut någon rast  - före 14:00 (enormt viktigt att det är före 14:00 och inte efter) - för visst var det så Ewa?!) så bär det av! Då åker jag och familjen på en liten semestertripp till Gunnarsö i närheten av Oskarshamn. På tisdag åker vi till Stockholm där jag sätter mig på tåget för att återvända upp till Norrland och återgå till arbetet. Sju dagars konstant arbete ligger då framför mig - jag känner mig enormt taggad...
Resten av familjen kommer inte att lämna södra Sverige riktigt så tidigt som tisdag utan beger sig istället upp till Dalarna (närmare bestämt Boda Kyrkby) för att hälsa på Nygards i några dagar. Jag får helt enkelt klara mig själv här hemma i några dagar. :)
Det känns dock rätt skönt att få vara själv ett tag, dessutom kommer jag nog ha så fullt upp med jobbet att jag knappt skulle ha hunnit träffa dem särskilt mycket även om de varit hemma...

Men som sagt; blir borta till nästa onsdag (eller var det torsdag?!). Om ni vill mig någonting kan ni nå mig på mobilen och så syns vi när jag kommer hem! ;)
Ha det så kul - det tänker i alla fall jag ha! :)

//Linn

Nu är det gjort!

Ja, nu  är det gjort! Jag, Anna & Kristina har bokat en resa till Kreta :D Vi åker härifrån den 18 augusti och blir borta en vecka.
Missar första veckan i skolan men det är inte så mycket att göra åt. Vi får ta igen det när vi kommer hem, det är det värt - eller vad säger ni flickor?! :D

Nej, nu sitter mamma och vill spela Betapet (www.betapet.com) så det är nog bäst jag flyttar på mig...

Ha det bra!
//Linn


Måndag

Nu är det slut på ledigheterna, börjar jobba om 25 minuter...
Tyvärr sken solen knappt någonting under helgen så jag fick lov att sysselsätta mig inomhus.

I fredags var vi ut till Hannahs stuga där vi tittade på film och så :)
I lördags bakade jag & Anna kladdkaka för att sedan fara och våldgästade Kristina en stund. Vi tittade på sista minuten resor - och nu är det bestämt (?!). Om allt går som vi vill drar jag, Kristina & Anna iväg på en sista minuten i slutet av sommaren. Längar redan! :D
Igår var jag och tränade och sen kom Sebastían hit och tittade på film. Vi såg The last king of Scotland. Den var bra :)

Nej, nu måste jag sticka till jobbet!
Ha det bra & tack för en trevlig helg :)
//Linn

Tisdag

Dagen började tidigt; väckarklockan ringde 5:45...Kändes som om jag inte sovit nånting så jag fick tvinga mig upp ur sängen. Men jobbade bara till klockan 13:00 (enligt schemat...) så dagen gick rätt fort :)

Efter jobbet begav jag & Sebastian oss till Step In och tränade. Sen for vi ner på furu och låg och pratade i solen i några timmar innan jag begav mig hemåt för att fara på teater med mamma & Jenny :)
Teatern var riktigt bra! Kul & med bra skådespelare :) (var förövrigt på Karlberg för er som är intresserade av att gå och kika...)

Jobbar kväll imorrn men blir nog ändå att lägga sig tidigt ikväll så jag inte är lika trött imorgonbitti som jag var imorse....
God natt!
//Linn

En lång helg...

Ja, denna helgen verkar aldrig ta slut! Kan bero på att jag jobbat i stort sett hela helgen. Lite drygt att stiga upp på morgnarna men jag ska inte klaga :)
Gårdagskvällen resulterade, efter ett vilt uppror, i en mycket lugn kväll :)  Alla sov innan 19:30 så det väntade kaoset infann sig aldrig.
Direkt efter jobbet begav jag mig ut till Norrfjärden för att gratta Malin som gått och fyllt 18 år. Ett Grattis till Malin! :)
Tyvärr var jag tvungen att bege mig hem tidigt eftersom jag jobbade morgon idag. Så klockan 23:00 lämnade jag Norrfjärden efter diverse lekar ("Emiiil!"), sång och tårtor (i mängder...). Väl hemma var det bara att gå och lägga sig för att jag skulle orka upp i morse.
Men det var riktigt trevligt hos Malin trots att jag bara hann vara där en kort stund...
Synd att jag inte kunde stanna längre :(

Så...efter en helg fylld av jobb så är jag äntligen ledig! :) I alla fall till på tisdag morgon klockan 6:45. Då är min ledighet slut och jobbet väntar. Morgondagen ska jag tillbringa med mina kära vänner :) Få se vad vi hittar på...men det blir säkert trevligt!

Sköt om er!
//Linn

RSS 2.0