I skrivande stund...

Jag hade lovat mig själv att sätta mig med näsan i skolböckerna direkt efter skolan idag men titta var jag hamnade! Dock har jag lyckats få ner en planering över de kommande veckorna på papper så jag åtminstone har full koll på vad jag egentligen borde syssla med istället för att sitta här...

Nej, nu måste jag verkligen plugga!
Fast egentligen borde man gå in och kolla så att det finns biljetter kvar till balen men det får jag fixa imorgon. Borde kanske prata med min baldejt om det där också...
Slutligen har jag en fråga till mina kära tekniktjejer (och övriga TE3B:are givetvis...); Vi borde se till så att vi hamnar bredvid varandra på balen...För tänk om jag hamnar bredvid någon läskig person...säg en El:are istället ;)
Så; vad säger ni?!

Dags för skolböckerna!

xxx
Linn

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jaa, jag längtar också :)

2008-05-06 @ 16:18:52
URL: http://EnEmelie.blogg.se
Postat av: Kristina

Jag ringde Samir nu efter skolan för då hade platserna bytts tillbaka igen och vi satt i hörnet :P Det var så att systemet hade krånglat och de hade dessutom sett att platserna var felnumrerade, därav att allting var omkastat. Men nu verkar det fungera iaf och ja, ni ser ju vart jag sitter. Men jag blev lite rädd när jag läste ditt inlägg för jag är ganska säker på att en elektriker har bokat platsen bredvid mig... Hjälp..?
Kram /K

2008-05-07 @ 19:35:31
URL: http://impulsiv.se/wp
Postat av: GretaTurbo

Brorsan går El, men han är inte så farlig som har ser ut.. Däremot vet jag inte med resten av hans klass... =P

2008-05-08 @ 16:00:19
URL: http://gretaturbo.blogg.se
Postat av: GretaTurbo

Vad jag är för en? Jadu, jag känner Ullbergs ivf. =P Och så brukar jag kolla in Malins blogg för att se hur det går med klänningarna! Dom blir ju jättefina!

2008-05-09 @ 11:34:37
URL: http://gretaturbo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0